24 februarie 2015

Autoritatea Credintei

Citat din Prelegeri despre Credinta care am folosit in lectia duminica trecuta. Tema: ce trebuie sa cunoastem despre Dumnezeu ca sa credinta noastra sa aiba putere pentru salvare.

Dar, de asemenea, este necesar sa stie ca El nu este partinitor, sa aiba o idee despre toate celelalte lucruri minunate din caracterul Lui, iar daca acest lucru ar lipsi atunci nu si-ar putea exercita credinta in El. Pentru ca daca El ar fi partinitor, ei nu ar stie care sunt privilegiile lor, nici nu ar avea de unde sa stie pana unde au autoritate de a-si exercita credinta in El, sau daca chiar au vreo autoritate. Totul ar fi o mare confuzie. In momentul in care mintiile oamenilor ar intelege adevarul cu privire la acest lucru, ca El nu este partinitor, ei ar intelege ca au autoritate prin credinta de a obtine viata eterna, comorile cerului, deoarece Dumnezeu nu este partinitor si ca toti oameni din fiecare natiune au privilegii egale.

Prelegeri Despre Credinta 3:23


Vezi, de asemenea:
  • 2 Nefi 26:33
  • Alma 32:23
  • Faptele 10:34-35
Daca stii engleza, iti recomand articolul acesta, care scrie foarte clar despre drepturile oamenilor inaintea Domnului: http://www.whatsoeverisgood.com/what-ordain-women-and-men-dont-understand-about-the-priesthood/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu